Árcsökkenés
Barcelona Galléros Póló 2020/21 (sötétkék)

Barcelona Galléros Póló 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Barcelona Galléros Póló 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

DRI-Fit technológiájú, amely kifogástalan szellőzést biztosít minden eseteben, a beépített panelek hőelvezető funkciója miatt.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

11 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

A Barcelona már nagy erőkkel készül a következő szezonra, ahol bizonyára a legfőbb cél a Bajnokok Ligája serleg megszerzése lesz, tekintettel arra, hogy az előző szezonban drámai vereséget szenvedtek az elődöntőben a Bayern Münchenl csapatától. Mindenki izgatottan várja már a La Liga 2020/21-es szezonjának kezdetét. Születtek meglepetés eredmények a bajnoki találkozókon, és talán most a Barcelona szurkolói izgulhatnak jobban, hiszen a tavalyi győztes Real Madrid nem gyengült szinte semmit a nyár folyamán. Igaz, a katalán alakulat sem gyengült. sőt, erősödött is, hiszen megszerezték Miralem Pjanicot a juventustól, valamint Trincao-t a Bragától. Mellettük terítéken van még Angelino leigazolása is, aki a Lipcse balhátvédje. Ha te is a Barca alakulatának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Luis Suárez, vagy éppen Ansu Fati is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott galléros pólót, amelyben te is könnyedén a csapat tagjának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és szurkoljatok egyen felsőben a következő szezon mérkőzésein.  Ha te is izgatottan várod, hogy alakul kedvenc alakulatod jövője, és valamilyen formában ki akarod mutatni hűséged a klub irányába, akkor rendeld meg tőlünk most az eredeti, hivatalos 2020/21-es Nike márkajellel és Barcelona címerrel ellátott sötétkék színű galléros pólónkat, amelyben végigszurkolhatod a következő idény rangadóit! Kiváló viselet utcán, de elengedhetetlen kelléke a szurkolói összejöveteleknek egyaránt! Szerezz be magadnak most, nehogy lemaradj róla! 

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona 2020/21-es galléros póló sötétkék színben
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer
-Hímzett márkajelzés

A katalán klub a Nike-val karöltve igyekszik szurkolói minden kívánságát teljesíteni. Ez meg is látszik, ugyanis a képen látható pólót előszeretettel viselik a fanatikusok. Kényelmes, anyagának köszönhetően minden évszakban kitűnő viselet.Az FC Barcelona együttese évről – évre azon dolgozik, hogy kielégítse szurkolói igényeit, így igyekszik minden terméket a szurkolók rendelkezésére bocsátani. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában