Barcelona Edző póló 2020/21

Barcelona Edző póló 2020/21

Új termék

Barcelona edző póló 2020/21

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék, kék alapszínnel, elején szponzor felirattal.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

15 990 Ft‎

Nyitott még a bajnoki cím a spanyol bajnokságban. A Barcelona együttese ugyan búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, még van reális esélye arra, hogy megnyerje a La Ligát. Ugyan a katalán sztárcsapat kikapott a Real Madridtól, mindössze kettő pontra van lemaradva a listavezető Atletico Madrid mögött, akik az utóbbi néhány fordulóban gyengébb teljesítményt nyújtottak, így csökkentették előnyüket a városi rivális előtt is. Ha te is a Messi irányította alakulat elkötelezett támogatója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maga az argentin sztár is visel az edzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, Nike és klub logóval ellátott edző pólót. Ebben megmutathatod te is, hogy melyik klub törzsszurkolója vagy. Nem csak a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek tökéletes kiegészítője lehet, de a beltéri edzésekre is kiváló viseletet nyújthat. Anyagának köszönhetően kiváló légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk le olyan könnyedén 1 - 1 nehezebb edzés közepette sem. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat is születésnapjukon vagy névnapjukon, és egyen felsőben izgulhattok kedvenceitek összecsapásain.

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona 2020/21-es edző póló
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer
-Kék szín

Ezt sokan keresik, ami nem véletlen, ugyanis a Barcelona együttesénél ebben beszél Messi, de még a klub trénere is. A kék alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt de a Camp Nouban is bátran viselheted. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában