Internazionale Mez 2019/20 (Hazai)

Internazionale Mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Internazionale mez 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének, és a beépített paneleknek köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termé

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

29 990 Ft‎

Az Internazionale együttese igyekszik évről – évre kiegészíteni szurkolói igényeit, ezért minél hamarabb azok rendelkezésére bocsátja legújabb termékeit. Így tettek a hivatalos, hazai, kék – fekete csíkos, nike és klub logóval ellátott mezzel is, amelyben olyan futballisták lépnek majd pályára a milánói alakulatnál, mint Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Milan Skriniar, Keita Baldé, Matteo Politano vagy éppen Cédric Soares. Ha szeretnéd magad te is a csapat tagjának érezni, akkor ebben a felsőben ezt átélheted. Ugyan Luciano Spalletti vezérletével a gárda megszerezte a harmadik Bajnokok Ligája csoportkört érő pozíciót, az olasz szakembert menesztették, helyére pedig a korábbi nagy riválist, a Juventust, is irányító Antonio Conte-t nevezték ki a csapat élére. A tréner elmondása szerint nem számít majd a korábban nagy reményekkel, az AS Roma gárdájától, szerződtetett Radja Nainggolan-ra, aki az ex fővárosi trénerrel együtt szintén távozhat, ahogy Mauro Icardi is, akit egyébként éppen a bordó – sárgáktól, Dzeko-val pótolnának. Mutasd meg te is, hogy milánó melyik felének szurkolsz! Színesítsd mindennapjaidat ezzel a nagyszerű termékkel. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!  A mez klasszikusan kék-fekete csíkos, középen az elmaradhatatlan Pirelli felirattal ,ami idén klasszikus fehér színű.DrI-Fit kialakítás  ez egy speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, és könnyebben párolog el, ezáltal könnyedén távolítja a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös és száraz marad.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mez 2019/20-as hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan fekete-sötétkék csíkos kombináció
-Hímzett fehér Nike logó
-Enyhén "V"yakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer,nyomtatott szponzor logó

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja,mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt.Internazionale 2019/200-as hazai Nike mez,mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kék-feketéket.Amennyiben tetszik a termék,siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában