Internazionale mez 2023/24 (hazai)

Internazionale mez 2023/24 (hazai)

Új termék

Internazionale mez 2023/24 (hazai)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontok is prioritást élveznek. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének és a beépített paneleknek hála a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

35 990 Ft‎

Nyolc fordulót követően az Inter együttese második helyen áll a városi rivális mögött a Serie A 2023 – 2024-es idényében. A csapat ugyan legyőzte a piros – feketéket 5-1 arányban, a Sassuolo elleni vereség és a Bologna elleni döntetlennel egyelőre két pont a hátrányuk. A Bajnokok Ligájában szintén továbbjutásra állnak, így a rajongóknak nincs oka a panaszra. Ha te is az Inter elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok is pályára lépnek a találkozókon, akkor ne kerülje el a figyelmedet a hivatalos, kék és fekete színű, nike logóval és az Inter címerével ellátott hazai mez! Ebben büszkén képviselheted mindenhol kedvenc alakulatod színeit és címerét. Anyagának köszönhetően kényelmes viselet, jó légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén. Ha még nem tudod, hogy Inter fanatikus rokonaidat vagy ismerőseidet mivel lepd meg születésnapjukon vagy esetleg a közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ez a felső lehet a legjobb választás!

A termék főbb jellemzői:

- Internazionale mez 2023/24-es hazai széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Sötétkék-feket szín
- Hímzett Nike logo
- Kényelmes viselet
- Varrott klub címer

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja, mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Internazionale 2023/24-es hazai Nike mez, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kék-feketéket. Amennyiben tetszik a termék,siess rendeld meg most!

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában