Internazionale Mez 2010/22 (vendég)

Internazionale Mez 2021/22 (vendég)

Új termék

Internazionale mez 2021/22 (vendég)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének, és a beépített paneleknek köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

27 990 Ft‎

Talán nem mindennapi jeleneteknek voltunk tanúi az elmúlt napokban, hiszen az inter együttese rekordot jelentő összegért, 115 millió €-ért eladta tavalyi gólkirályát, Romelu Lukakut. A belga támadót a Chelsea együttese vásárolta meg. Több név merült fel a pótlására, ám végül egy bosnyák csatár, név szerint Edin Dzeko, érkezett a helyére, akit az AS Roma együttesétől szerződtettek. Ha te is milánó kék – fekete alakulatának vagy az elkötelezett támogatója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, nike logóval és klub címerrel ellátott vendég mezt, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek majd a találkozókon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem fázunk meg benne, ezért nem csak a kültéri, de a beltéri meccsek és tréningek alkalmával is kiváló lehet. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, és egyen felsőben szurkolhattok kedvenc alakulatotok összes mérkőzésén. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Internazionale mez 2021/22-es vendég széria
- Kerek kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Fehér szín, fekete-kék színnel kombinálva
- Hímzett fekete Nike logó

Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja, mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Internazionale 2021/22-es vendég Nike mez, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kék-feketéket. Amennyiben tetszik a termék, siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában