Internazionale Short 2020/21 (fekete)

Internazionale Short 2020/21 (fekete)

Új termék

Internazionale  Short 2020/21 (fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetén, szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság egyszerűen és gyorsan távozik.

Kiváló minőségű,eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

11 990 Ft‎

Az inter együttese a 2019/20-as Serie A idényben mindössze egy ponttal maradt le a juventus együttesétől a bajnoki címért folyó harcban és végzett a tabella második helyén. Így a csapat kiharcolta a Bajnokok Ligája indulást, ahol jövőre szeretne is maradandót alkotni a milánói klub. A hírek szerint felmerült a Barcelona együttesétől távozni készülő Lionel Messi leigazolása, ám erre a szakemberek nem látnak reális esélyt. Állítólag a Chelsea gárdájával is tárgyalni kezdtek Emerson átigazolását illetően, de a Tottenhamot is megkeresték Tanguy Ndombélé megvásárlásával kapcsolatban. Ha te is milánó kék – fekete gárdájának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan nadrágot, amellyel kiegészítheted a már megvásárolt mezedet, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, nike és klub logóval ellátott, fekete shortot, amelyet a labdarúgók, köztük Stefan de Vrij és Antonio Candreva is viselnek majd a mérkőzéseken. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen szerelésben a találkozókon. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb inter fanatikusa.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale short fekete színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Hímzett fehér színű Nike logó
-Varrott klub címer
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-2020/21-es széria

Az Internazionale együttese évről – évre egyre színvonalasabbnál – színvonalasabb termékekkel kedveskedik szurkolói számára, és a csapatot is megfelelően erősítette meg.A termék kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes. Ez a rövidnadrág kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában