Internazionale Mez 2021/22 (Hazai)

Internazionale Mez 2021/22 (Hazai)

Új termék

Internazionale mez 2021/22(Hazai)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontok is prioritást élveznek. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének és a beépített paneleknek hála a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

27 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Internazionale szurkolója. Vásárold meg a csapat hivatalos, kék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott hazai mezét és szurkold ki ebben az újabb bajnoki győzelmet. A gárda már gőzerővel készül a következő idényre, ezért az átigazolási piacon is aktívak. Leigazolták Zinho Vanheusden-t a Standard Liege alakulatától, 16 millió €-ért a védelembe, illetve a piros – fekete riválistól, az Ac Milan-tól, a támadósorba Hakan Calhanoglu-t ingyen. A koronavírus járvány talán már a végéhez közeledik, így az olaszok is lazításokba kezdtek. Felmerült annak a lehetősége is, hogy újra nézők előtt rendezhessenek mérkőzéseket. Kezdetben 25 százalékos kapacitáskihasználtság mellett, de szóba került az 50 %, illetve az is, hogy teljes ház előtt léphessenek pályára a futballisták. Nagy lökést adhatna ez mindenkinek, hiszen a fanatikusok epekedve várják, hogy újra beléphessenek az arénákba.

A termék főbb jellemzői:

- Internazionale mez 2021/22-es hazai széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Sötétkék szín egyedi mintával
- Hímzett fehér Nike logó
- Kényelmes viselet
- Varrott klub címer

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja, mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Internazionale 2021/22-es hazai Nike mez, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kék-feketéket. Amennyiben tetszik a termék,siess rendeld meg most!

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában