Internazionale Mez 2020/21 (Hazai)

Internazionale Mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Internazionale mez 2020/21 (Hazai)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontok is prioritást élveznek. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének és a beépített paneleknek hála a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

Az inter együttese a 2019/20-as szezonban felemás teljesítményt nyújtott, ám a Coronavírus járvány utáni újrakezdésben a csapat új erőre kapott, és kishíján utólérte a jelenleg listavezető, és hamarosan bajnok juventus együttesét. A bravúr azonban egy botlás következtében elmaradt, viszont a szurkolók már epekedve várják a következő esztendőt. Ha te is milánó kék – fekete felének szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a labdarúgók, köztük Romelu Lukaku, vagy éppen Christian Eriksen is viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék, fekete csíkos, nike és klub logóval ellátott hazai mezt, amelyben garantáltan nagy sikered lehet a szurkolói összejöveteleken és közös meccsnézéseken is. Több név is felmerült az inter gárdájánál érkezők terén, köztük Lionel Messi neve is, bár ez valószínűleg nem valósul meg, viszont könnyen lehet, hogy a Chelsea játékosát, Emerson-t megszerzi az alakulat. Távozók között lehet Lautaro Martinez, aki a Manchester City gárdájához kerülhet.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mez 2020/21-es hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Fekete-sötétkék kombináció
-Hímzett fehér Nike logó
-Kényelmes viselet
-Varrott klub címer,nyomtatott szponzor logó

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja,mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Internazionale 2020/21-es hazai Nike mez,mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kék-feketéket.Amennyiben tetszik a termék,siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában