Internazionale mez 2020/21 (vendég)

Internazionale Mez 2020/21 (vendég)

Új termék

Internazionale mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének, és a beépített paneleknek köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Az Inter együttese a 2019/20-as Serie A idényben elképesztő hajrát produkálva mindössze egyetlen ponttal maradt le a bajnok Juventus együttese mögött. Annak érdekében, hogy a csapat jövőre letaszíthassa a trónról a riválist, a vezetők komoly erősítésbe kezdtek. Az elmúlt napokban érkezett meg az AS Roma együttesétől Aleksandar Kolarov, de mellette leigazolták Achraf Hakimit a Real Madridtól 40 millió €-ért, Nicoló Barellát 25 millió €-ért a Cagliari gárdájától, valamint megszerezték Stefano Sensit a Sassuolotól 20 millió € ellenében. Így bizakodva vághatnak neki a következő esztendőnek Antonio Conte fiai, akik a Bajnokok Ligájában is szeretnének maradandót alkotni. Ha te is Milánó kék – fekete gárdájának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, kék – fekete csíkos, nike és klub logóval ellátott vendég mezt. Tökéletes ajándék lehet ez születésnapra vagy akár névnapra is ismerőseinknek és barátainknak. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mez 2020/21-es vendég széria
-Enyhén "V" nyakú kialakítás, kényelmes viselet
-Varrott klub címer, nyomtatott szponzor logó
-Nyak és résznél fekete-kék díszítés
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Fehér szín, fekete-kék színnel kombinálva
-Hímzett fekete Nike logó

Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja, mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Internazionale 2020/21-es vendég Nike mez, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kék-feketéket. Amennyiben tetszik a termék, siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában