Internazionale Mez 2019/20 (Kupa)

Internazionale Mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Internazionale mez 2019/20 (Kupa)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze és a kényelmi szempontok is prioritást élveznek. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Ugyan a 2019 – 20-as Serie A szezon már javában tart, de sohasem késő beszerezni kedvenc csapataink termékeit. Ha az Inter gárdájának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Lautano Martínez, vagy éppen Nicolo Barella is pályára lépnek a csapat mérkőzésein, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, Nike és klub logóval ellátott kupa mezt, amiben te is a csapat tagjának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően nem csak a kültéri, de a beltéri edzésekhez is kiváló, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig ebben kedvenceitek találkozóit. Az egyesület eddig remekül teljesít az olasz bajnokságban, ugyanis csak egyetlen veresége van hét forduló után az Antonio Conte vezette alakulatnak.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mez 2019/20-as kupa széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Fekete alapszín
-Nyomott sárga Nike logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Vasalt klub címer,nyomtatott szponzor logó

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja,mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. Inter 2019/20-as fekete Nike mez,mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kék-feketéket.Amennyiben tetszik a termék, siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában