Internazionale Mez 2019/20 (Vendég)

Internazionale Mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Internazionale mez 2019/20 (vendég)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének, és a beépített paneleknek köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Az olasz labdarúgó bajnokság hamarosan visszatérhet régi fényébe, hiszen a nagy alakulatok sorra igazolják a sztárokat. Ugyan tavaly a Juventus együttese megszerezte Cristiano Ronaldot, az Inter gárdája idén már leigazolta Diego Godint az Atletico Madrid gárdájától, valamint megvásárolták Nicoló Barellát a Cagliaritól. Antonio Conte eddig elégedett lehet az igazolásokkal, ám még nincs vége a transzfer időszaknak. Ha te is a milánói kék – feketék fanatikus szurkolója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben megtekintheted kedvenceid összes mérkőzését, vagy elmehetsz benne a szurkolói összejövetelekre, esetleg kilátogatsz benne a San Siro stadionba, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöld, nike és klub logóval ellátott vendég mezt. Ebben fognak pályára lépni a klub játékosai, köztük Mauro Icardi, Radja Nainggolan, Lautano Martinez, Valentino Lazaro, Ivan Perisic, Milan Skriniar, Marcelo Brozovic, vagy éppen Matteo Politano. Ebben elképzelheted, hogy te is a csapattársuk vagy. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon! DrI-Fit kialakítás  ez egy speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, és könnyebben párolog el, ezáltal könnyedén távolítja a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös és száraz marad.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mez 2019/20-as vendég széria
-Enyhén "V"yakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer,nyomtatott szponzor logó
-Nyak és kar résznél fekete-arany diszítés
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Világoskék szín fekete felirattal
-Hímzett fekete Nike logó

Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja,mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt.Internazionale 2019/200-as hazai Nike mez,mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kék-feketéket.Amennyiben tetszik a termék,siess rendeld meg most !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Vendég mez

Internazionale Vendég mez

Internazionale 2010-2011-es vendég mez

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában