Internazionale Edző Pulóver 2021/22

Internazionale Edző Pulóver 2021/22

Új termék

Internazionale Edző Pulóver 2021/22

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester  mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,ezáltal szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfort érzetet teremt,még intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Hatalmas erősítésekbe kezdett az Inter együttese, hiszen a 2021-22-es esztendőben helyt kell állni a Serie A-ban, az Olasz Kupában és a Bajnokok Ligájában is. A csapat az előző idényben bajnok lett, ezért nagy a nyomás a csapaton, hiszen a szurkolók szeretnék, ha jövőre ismét megelőznék a két nagy riválist, az Ac Milant és a Juventus gárdáját. Sikerült megszerezniük Zinho Vanheusden-t a Standard Liege alakulatától, 16 millió €-ért, illetve a piros – fekete riválistól a támadósorba Hakan Calhanoglu-t ingyen. Ha te is a kék – feketék fanatikusa vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is viselnek a tréningeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöld színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóvert. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, hőtartó képességének köszönhetően pedig nem fázunk meg benne olyan könnyen, így a kinti programokhoz is remek választás lehet. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Internazionale zöld edző pulóver
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Varrott fekete Nike logó-3/4-es cipzár
- Hímzett  klub címer
- DRY-FIT technológia

Internazionale Észak-Olaszország egyik legrégebbi klubja, mely fennállása óta egyedüliként mindig az első osztály részvevője volt. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. A termék a 2021-22-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában