Internazionale  Szabadidőruha 2018/19 (szürke)

Internazionale Szabadidő 2018/19 (szürke)

Új termék

Internazionale  Szabadidőruha 2018/19 (szürke)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester. Szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,ezáltal a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

37 990 Ft‎

Az Inter együttese remekül kezdte a Serie A szezonját, azonban a csapat hullámzó teljesítményt nyújt, viszont így is a harmadik pozícióban állnak a bajnokságban. A csapat a nyáron szerződtette Radja Nainggolant az AS Roma együttesétől, azonban a belga középpályás nem azt a teljesítményt nyújtja, amit a szurkolók és a klub vezetősége elvár tőle. Az érte adott Zaniolo azonban már megvillantotta tudását, így bánhatják a milánói kék – feketék, hogy eladták őt. Ha te is a gárda fanatikus rajongója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, nike és klub logóval ellátott, fekete, cipzáros szabadidőruháját. Szurkold végig ebben kedvenceid mérkőzéseit. Legyél te is Mauro Icardi, Ivan Perisic, Keita Baldé, Matteo Politano vagy éppen Joao Miranda csapattársa. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! Ha szeretnéd magad a csapat tagjának tekinteni, akkor azt ebben a termékben könnyedén megteheted.Tekintsd meg ebben a csapat 2018/19-es idényének rangadóit ismerőseiddel.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szabadidőruha 2018-19-es
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb 
-Nyomott fehér Nike logó
-Vasalt új klub címer
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-A felső végig cipzáros

 Az Internazionale együttese évről – évre egyre színvonalasabbnál – színvonalasabb termékekkel kedveskedik szurkolói számára. Ilyen a játékosok által visel melegítő is, amelyben Luciano Spalletti és játékosai utaznak egy – egy találkozóra. A szürke, nike, csapat címerrel ellátott szabadidő szinte bármire alkalmas lehet. Kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes.,hiszen anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb tavaszi vagy téli hónapokban sem fázunk meg benne odakint.A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában