Internazionale  Szabadidőruha 2020/21 (kék-fekete)

Internazionale Szabadidőruha 2020/21 (kék-fekete)

Új termék

Internazionale  Szabadidőruha 2020/21 (kék-fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetén, szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen és gyorsan távozik.

Kiváló minőségű,eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

41 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb szurkolója az inter együttesének. Válaszd a hivatalos, kék – fekete, nike és klub logóval ellátott szabadidő együttest, amely tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ezek mellett bátran viselhetjük sportoláshoz, hiszen anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran elmehetünk benne futni, vagy elvégezhetjük az otthoni munkánkat. Ebben te is Romelu Lukaku és Christian Eriksen csapattársa lehetsz, hiszen az alakulat labdarúgói is ezt a melegítőt viselik a mérkőzések előtti utazások alkalmával. A csapat nem csalódott az idei szezon végével, hiszen a Coronavírus járvány utáni újrakezdés óta a csapat sokkal jobban teljesít, mint előtte. Ez bizakodásra adhat okot, hiszen így akár a következő idényben a juventusnak ők is méltó ellenfelei lehetnek a Scudettoért folytató harcban. Ha szeretnéd meglepni ismerőseidet és barátaidat ezzel a szettel, akkor vásárold meg nekik születésnapjukra vagy akár névnapjukra. Siess, ne maradj le róla! Rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szabadidőruha kék és fekete színben 2020/21-es évjárat
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb 
-Hímzett sárga színű Nike logó
-Varrott klub címer
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-A felső végig cipzáros

Az Internazionale együttese évről – évre egyre színvonalasabbnál – színvonalasabb termékekkel kedveskedik szurkolói számára, és a csapatot is megfelelően erősítette meg.A kék színű, nike és csapat címerrel ellátott szabadidőegyüttes szinte bármire alkalmas lehet. Kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes,hiszen anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb tavaszi vagy téli hónapokban sem fázunk meg benne odakint.A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában