Internazionale póló 2018/19 (bemelegítő)

Internazionale póló 2018/19 (bemelegítő)

Új termék

Internazionale Póló 2018/19 (bemelegítő)

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

15 990 Ft‎

Színesítsd meg ruhatárad a 2018/19-es Serie A idényére és vásárold meg az Inter együttesének hivatalos, fekete alapszínű  kék mintával, nike és klub logóval ellátott pólóját.A szurkolók közt előkelő helyen szerepel ez a termék hiszen hétvégente olyan játékosok viselik a mérkőzések előtt mint, Mauro Icardi, Sime Vrsaljko, Matteo Politano, Ivan Perisic, Stefan de Vrij, vagy éppen Radja Nainggolan. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek végig ebben a kedvencek mérkőzéseit Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a nyári melegben is bátran viselhetjük ezt a terméket. Minden rajongó számára kötelező darab a fekete alapszínben kékkel látható az egyesület címere.


A termék főbb jellemzői:

-Internazionale mérkőzés előtti bemelegítő póló
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék
-Fekete szín,anyagában szőtt címerrel 
-Varrott Nike logó
-58%-pamut-42%polyester, kevert anyag 
-Hímzett klub címer


A csapat az utolsó fordulóban kivívta a Bajnokok ligájában való indulási jogát egy fordulatos izgalmas mérkőzésen a Lazioval szembe, ez óriási örömet okozott Milano egyik felében.Ezt a pólót több futballista is hordja majd, így nem csoda, hogy a 2018-19-s Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, és a közösségi médiákban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a milánóiakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában