Internazionale Széldzseki 2018/19

Internazionale Széldzseki 2018/19

Új termék

Internazionale 2017/18 Széldzseki

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester  mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít,intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Lassan tényleg beköszönt az ősz, így nem árt, ha előkészítjük melegebb ruháinkat és kabátainkat is Muszáj időben beszerezni azokat a ruhadarabokat, amelyek megvédenek bennünket a széltől és az esőtől is. Ha az Inter együttesének szurkolsz és te is keresel magadnak egy olyan felsőt, amelyben átvészelheted az esősebb időszakat, akkor figyelmedbe ajánljuk a csapat kék – fekete, nike és klub logóval ellátott, kapucnis, cipzáros esőkabátját. Rendeld meg még ma, hogy ebben szurkolhass kedvenceidnek a 2018/19-es idény során. Viseld ezt bárhol bármikor, ugyanis ebben képviselheted kedvenc csapatod színeit, valamint egy farmerrel karöltve sportos megjelenést biztosít. 

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale kék-fekete széldzseki
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott fehér Nike logó
-Hímzett új klub címer
-Hivatalos,eredeti 2018-19-es Nike termék
-Végig zipzáros
-Oldalán két, cipzáros zseb
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A csapat az utolsó fordulóban kivívta a Bajnokok ligájában való indulási jogát egy fordulatos izgalmas mérkőzésen a Lazioval szembe, ez óriási örömet okozott Milano egyik felében.Ezt a kabátot több futballista is hordja majd, így nem csoda, hogy a 2018-19-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a milánóiakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában