Internazionale  Szabadidőruha 2021/22 (zöld-fekete)

Internazionale Szabadidőruha 2021/22 (zöld-fekete)

Új termék

Internazionale  Szabadidőruha 2021/22 (zöld-fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetén, szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen és gyorsan távozik.

Kiváló minőségű,eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

39 990 Ft‎

Hamarosan megkezdődnek a Serie A 2021 – 2022-es küzdelmei. Az Inter gárdája az első játéknapon a Genoa ellen lép pályára a San Siro stadionban. Most már újra nézők előtt lehet találkozókat tartani, ugyanis a liga engedélyezte, hogy 50 százalékos kihasználtság mellett nyitva lehessenek a stadionok a nézők előtt. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a csapat labdarúgói, köztük Lautaro Martinez, Alexis Sanchez, vagy éppen Hakan Calhanoglu is viselnek majd az utazások során, vagy éppen tartanak benne sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és zöld színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amely elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Fontos kiegészítője lesz ez az őszi szezonnak is, ugyanis anyagának köszönhetően jó hőtartó, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szabadidőruha zöld és fekete színben 2021/22-es széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb 
-Hímzett színű Nike logó
-Varrott klub címer
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-A felső végig cipzáros

A zöld-fekete színű, nike és csapat címerrel ellátott szabadidőegyüttes szinte bármire alkalmas lehet. Kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes, hiszen anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb tavaszi vagy téli hónapokban sem fázunk meg benne odakint. A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában