Internazionale mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21

Internazionale mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21

Új termék

Internazionale mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester, mely ideális viselet minden évszakban, akár utcai vagy otthoni viseletre, ugyanakkor a kényelmi szempontok is elsődleges szerepet játszanak.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

16 990 Ft‎

Rengeteg drukker várta már, hogy az inter együttese hosszú évek után újra beleszólhasson a Scudetto sorsába. Ugyan a milánói kék – feketéknél biztossá vált, hogy a 2019 – 20-as esztendőben nem nyerhetik meg az olasz pontvadászatot, a teljesítményük a koronavírus járvány utáni kényszerszünet után javulni látszott, ami bizalomra adhat okot. Sok név felmerült a gárdánál az átigazolási szezonban, de az egyik favorit nem más, mint Nicolo Zaniolo, az AS Roma középpályása, aki rendkívül jó teljesítményt nyújt a Farkasoknál, ezért szeretné őt visszavásárolni a csapat, mivel korábban bevonták őt Radja Nainggolan leigazolásába. Ha te is az Internek szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt magadnak, amelyet maguk a játékosok is hordanak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, nike és klub logóval ellátott, fekete – kék színvilágú mérkőzés előtti bemelegítő pólót, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

-Inter mérkőzés előtti bemelegítő póló
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-Fekete-kék színkombináció
-Nyomott Nike logó és klubcímer
-100%-polyester

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban és a közösségi médiákban egyaránt. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában