Internazionale Kapucnis Pulóver 2018/19

Internazionale Kapucnis Pulóver 2018/19

Új termék

Internazionale Kapucnis Pulóver 2018/19

Anyaga:

100%-pamut  mely anyagának és hőtartó képességének köszönhetően a szurkolók közkedvelt terméke,hiszen megfelelő védelmet nyújt a hideg évszakokban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

22 990 Ft‎

Ha te is az Inter együttesének szurkolsz és szeretnél egy olyan egyedi terméket, amelyet büszkén viselhetsz az utcán és nem fázol meg benne a hidegebb időben sem, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott, zipzáros, kapucnis felsőjét. Gyakran fogjuk ezt látni a játékosokon is a mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon, vagy a találkozókra való utazásokkor. Elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok együtt kedvenceitek sikeréért. Rendkívül kényelmes és puha anyagának köszönhetően jól szigetel, valamint rendkívüli meleg érzetet nyújt a szelesebb őszi és tavaszi napokon is. Bátran ajánljuk azoknak, akik munkába mennének benne, vagy csak szimplán egy olyan felsőt keresnek, amely egy farmernadrággal sportos viseletet biztosít

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale fekete kapucnis pulóver
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Hímzett sárga márkajelzés
-Hivatalos,eredeti 2018-19-es Nike termék
-Kenguruzseb az elején

A felső kenguru zsebbel rendelkezik, amelyben a tágas térnek köszönhetően rengeteg minden elférhet. Az pulóver eredeti Nike termék, amely a 2018-19-es szezon új darabja. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A jobb hőtartás érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában