Internazionale Bevonuló Pulóver 2020/21

Internazionale Bevonuló Pulóver 2020/21

Új termék

Internazionale Bevonuló Pulóver 2020/21-es idény

Anyaga:

DRI-Fit szövet,mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, elpárologtatja azt, ezáltal könnyedén távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, így a termék testmozgáshoz is kitűnő választás lehet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

28 990 Ft‎

Ha te is az inter együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan pulóvert vagy felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Romelu Lukaku, vagy éppen Christian Eriksen lépnek a San Siro gyepére egy – egy mérkőzés előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott zipzáros bevonuló pulóverét, amely minden fanatikus számára kötelező darab. Anyagának köszönhetően a hűvösebb időben is kitűnő választás lehet, hiszen feldobhatjuk vele szürke hétköznapjainkat, és büszkén mutathatjuk, hogy melyik együttes fanatikus rajongói vagyunk. Ha szeretnéd meglepni vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ez remek választás lehet ezekre az alkalmakra. A csapat a még jelenleg is tartó szezonban a tabella harmadik helyén áll, azonban reális esélyük a bajnoki cím megszerzésére már nincs, hiszen a juventusnak egyetlen győzelem elég a bajnoki címhez. Ugyan a rajongók nem csalódottak, a következő idényben a gárda indulhat a Bajnokok Ligájában, ahol alkothatnak maradandót a milánói kék – feketék.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szürke bevonuló pulóver
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Varrott Nike logó
-Dri-FIT anyagból
-Hímzett klub címer

A játékosok ebben a termékben fognak kivonulni a hazai mérkőzésekre, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását. Ez a termék a 2020/21-es idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosón, és a kölcsönös kézfogónál. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában