Internazionale Bevonuló Pulóver 2019/20

Internazionale Bevonuló Pulóver 2019/20

Új termék

Internazionale Bevonuló Pulóver 2019/20

Anyaga:

DRI-Fit szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, elpárologtatja azt, ezáltal könnyedén távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös és száraz marad

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Az Inter együttese sokak számára meglepetést okozhatott remek kezdésével a Serie A 2019-20-as idényében, hiszen mindössze csak a Juventus együttese tudta őket legyőzni 7 forduló után, ami miatt ugyan csalódottak a szurkolók, de reális esélye van a gárdának megnyerni a bajnokságot. Ha te is milánó kék – fekete alakulatának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Lautano Martínez, vagy éppen Nicolo Barella viselnek a mérkőzések előtt a pályára lépéshez, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke, Nike és klub logóval ellátott, cipzáros bevonuló pulóvert. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de remek kiegészítője lehet a mindennapi viseletnek is. Ebben könnyedén a klub labdarúgójának tekintheted magad. Egy farmernadrággal felvéve akár az iskolába, akár a munkahelyedre is felveheted. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok ebben kedvenceitekért.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szürke bevonuló pulóver
-Hivatalos 2019/20-as Nike termék
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Varrott Nike logó,válltól induló fekete csíkokkal
-Dri-FIT anyagból
-Hímzett klub címe

A játékosok ebben a termékben fognak kivonulni a hazai mérkőzésekre, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását. Ez a termék a 2019/20-as idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosón, és a kölcsönös kézfogónál. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában