Internazionale  Szabadidőruha 2019/20 (szürke)

Internazionale Szabadidőruha 2019/20 (szürke)

Új termék

Internazionale  Szabadidőruha 2019/20 (szürke)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik

Kiváló minőségű,eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

37 990 Ft‎

Hamarosan itt a Karácsony, ezért lassan mindenkinek el kell kezdenie beszerezni az ajándékokat a szeretteinek. Amennyiben szeretnéd meglepni ismerőseidet és barátaidat ezen a jeles eseményen, vagy csak névnapjukon vagy születésnapjukon okoznál nekik örömet, akkor a figyelmedbe ajánljuk az Internazionale együttesének a hivatalos, szürke és sárga színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáras szabadidő együttest, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ezt a darabot viselik a labdarúgók, köztük Romelu Lukaku, Lautano Martinez, vagy éppen Alexis Sanchez is a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatón, így te is elképzelheted, hogy a csapattársuk vagy. Anyagának köszönhetően nem csak a tavaszi hónapokban használhatjuk, de a téli hidegben is remek viseletet biztosíthat. Elvégezhetjük benne a ház körüli teendőket, de akár edzeni is elmehetünk benne. Rendeld meg még ma, ha nem szeretnél lemaradni róla! Ugyan a csapat remekül kezdte a Serie A 2019-20-as idényét, a juventus gárdája megállította őket, így elszenvedték első vereségüket. Tarts ki te is a gárda mellett! 
Lepd meg vele saját magad születésnapodon,
vagy más jeles eseményen. Mutasd meg te is mindeniknek, hogy melyik alakulat elkötelezett
rajongója vagy. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale szabadidőruha szürke színben 2019-20-as évjárat
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb 
-Hímzett sárga színű Nike logó
-Varott klub címer
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-A felső végig cipzáros

Az Internazionale együttese évről – évre egyre színvonalasabbnál – színvonalasabb termékekkel kedveskedik szurkolói számára, és a csapatot is megfelelően erősítette meg.A szürke, nike, csapat címerrel ellátott szabadidő szinte bármire alkalmas lehet. Kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes.,hiszen anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb tavaszi vagy téli hónapokban sem fázunk meg benne odakint.A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Inter szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában