Juventus mez 2021/22 (hazai)

Juventus mez 2021/22 (hazai)

Új termék

Juventus mez 2021/22 - Hazai széria

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

26 990 Ft‎

Nem késő még most sem beszerezni a 2021 – 22-es Serie A szezonra kedvenc csapatunk termékeit. A Juventus együttese már a piacra dobta a gárda hivatalos, fekete és fehér csíkos, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezét, amelyben a labdarúgók, köztük Leonardo Bonucci, Federico Chiesa, vagy éppen Cristiano Ronaldo is viselnek majd a találkozókon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a melegebb napokon is bátran viselhetjük. Szeretteinket meglephetjük vele születésnapjukon vagy akár névnapjukon is, így egyen felsőben szoríthatunk szeretett alakulatunkért. A zebráknak szüksége van a rajongók támogatására, ugyanis az előző idényben mindössze a negyedik helyen végeztek, majdnem lecsúszva ezzel a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyről. Talán a szurkolók visszatérése a lelátóra új erőt adhat mindenkinek, és akár az Intert letaszítva a trónról ismét bajnok lehet Massimiliano Allegri.

A termék főbb jellemzői:

- Juventus hazai mez
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- Fekete -fehér, arany csíkokkal
- Varrott arany Adidas logó
- Jeep szponzor felirat
- Hímzett klub címer
- Három aranycsillag a mez elején

Bár távozott a sikeredző Sarri utódjának gyakorlatilag kötelező a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában maradandót alkotni, így következő szezonban a legrangosabb kupasorozat megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál, ennek érdekében komoly erősítésekre készül a Torinói alakulat.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában