Árcsökkenés
Juventus mez 2023/24 (hazai)

Juventus mez 2023/24 (hazai)

Új termék

Juventus mez 2023/24 (hazai)

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

27 990 Ft‎

34 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

A Juventus együttese a hetedik helyen végzett az olasz bajnokságban, amely annak köszönhető, hogy a csapattól levontak 10 pontot a játékosok fizetéseinek machinálása miatt. Így a torinói alakulat a következő idényben a Konferencia Ligában indulhat majd. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Juventus együttesének és még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb felszerelést a meccsnézésekre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és fehér csíkos, adidas logóval és Juventus címerrel ellátott hazai mezt. Ebben olyan futballisták lépnek majd a gyepre, mint Paul Pogba, Dusan Vlahovic, vagy éppen Federico Chiesa. A zebráknak szüksége lesz a rajongók támogatására a következő esztendőben, hiszen szeretnének a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikén végezni, ami nem lesz könnyű feladat. Friss hírek szerint a Juventus tárgyalásokat folytat a Chelsea csapatával Christian Pulisic átigazolásáról, ám egyelőre még nem érkeztek konkrét információk a megállapodásról.


A termék főbb jellemzői:

- Juventus hazai mez
- Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék
- Fekete -fehér, új egyedi csík mintázattal
- Varrott fekete Adidas logó
- Jeep szponzor felirat
- Hímzett klub címer
- Három aranycsillag a mez elején


Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában