Árcsökkenés
Juventus mez 2023/24 (vendég)

Juventus mez 2023/24 (vendég)

Új termék

Juventus mez 2023/24 (vendég)

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

34 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Nem sikerült kimagaslóan a Juventus 2022 – 2023-as Serie A szezonja, hiszen mindössze a hetedik helyen zárt a csapat a bajnokságban. Igaz, tíz pontot levontak tőlük, amiért manipuláltak a játékosok fizetésével a koronavírus járvány ideje alatt. Hiába az európai kupaindulást jelentő hely egyike, a Juventus-t a 2023 – 2024-es idényben nem láthatjuk majd versenyezni, ami az UEFA döntésének köszönhető. Ha mindezek ellenére te is kitartasz a Juventus csapata mellett, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér alapú, színes csíkos, adidas logóval és a Juventus címerével ellátott vendég mezt, amelyben az öreg hölgy labdarúgói is pályára lépnek majd a mérkőzéseken. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, dri – fit technológiája miatt pedig jó légáteresztő, így a melegebb időben is remek választás lehet. Egy farmernadrággal pedig fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-Juventus vendég mez
-Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék
-Fehér színben színes csíkozással
-Varrott Adidas logó
-Egyedi kialakítás
-Jeep szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három csillag a mez elején


Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában