AS Roma short 2018/19 (hazai)

AS Roma short 2018/19 (hazai)

Új termék

As Roma 2016-2017-hazai short

Anyaga:DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült.A short belsejében lévő szellőző háló biztosítja a levegő szabad áramlását,ezáltal a termék kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

10 990 Ft‎

Ugyan Radja Nainggolan érthetetlen okokból elhagyta az AS Roma együttesét egy kiváló idény után, az élet nem áll meg a Farkasok háza táján, ugyanis Monchi sportigazgató már 8 labdarúgót szerződtetett a csapathoz. Ha te is a bordó – sárga klub elkötelezett szurkolója vagy, akkor válaszd a csapat hivatalos, nike és klub logóval ellátott, bordó hazai shortját, amelyben megtekintheted az alakulat mérkőzéseit. Ha szeretnél te is Javier Pastore, Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Kostas Manolas vagy éppen Justin Kluivert bőrébe bújni, akkor azt ebben a termékben megteheted! Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-As Roma 2018/19-es bordó hazai short
-Varrott sárga-bordó klub címer
-Himzett Nike logó
-Derék résznél zsinórral könnyedén méretre állítható, ezáltal kényelmes viselet
-Belül könnyű anyagból szellöző háló kialakítás

A short Dri-Fit szövetek segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában