Árcsökkenés
AS Roma mez 2020/21 (hazai)

AS Roma mez 2020/21 (vendég)

Új termék

As Roma mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

19 990 Ft‎

26 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

A legfrissebb hírek szerint Olaszországban idén biztosan nem lehetnek nézők a stadionokban, hiába a korábban említett hír, amelyben az volt a terv, hogy a stadionok 30 %-át megnyitják a szurkolók előtt szigorú szabályok betartása mellett. Talán ez nagy érvágás lehet a kluboknak és a szurkolóknak is, hiszen március óta nem látogathattak ki kedvenceik meccsére. Ha te is szeretnél már újra kedvenc alakulatod mérkőzésére menni, akkor egy fokkal közelebb kerülhet hozzád az érzés az AS Roma hivatalos, fehér, nike logóval, és a korábbi címerrel, a Farkassal ellátott vendég mezével. Ebben elképzelheted, hogy te is szeretett klubod találkozóján veszel részt, és pályára lépsz Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Henrikh Mkhitaryan mellett. A Farkasok gárdája idén tulajdonosváltáson esett át, hiszen a korábbi elnök, James Pallotta egy másik amerikai milliárdosnak, Dan Friedkinnek, eladta a klubot a rajongók legnagyobb örömére. Így talán újra esélye lesz a bordó – sárgáknak bajnokságot nyerni.A következő esztendőre felmerült Edin Dzeko távozása, a bosnyák távozása már régóta téma a Farkasoknál, így került szóba Edinson Cavani neve, aki elhagyhatja a Paris - Saint Germain együttesét. 

A mez főbb jellemzői:

-As Roma 2020/21-es drapp színű vendég mez
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó
-Kényelmes viselet Nike Swoosh technológia
-Qatar Airways szponzor felirat

A mez Dri-Fit szövetei segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.Tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában