AS Roma sportszár 2021/22 (hazai)

AS Roma sportszár 2021/22 (hazai)

Új termék

As Roma hazai sportszár 2021/22-es

Anyaga:

DrI-Fit technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.Talp résznél csúszásgátló ,mely biztosítja a biztonságos érintkezést a talajjal.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

7 990 Ft‎

Ha már megvásároltad az AS Roma együttesének hivatalos mezét és shortját, akkor ne hagy ki a teljes felszerelésből a sportszárat sem. Vásárold meg a hivatalos, bordó színű, sárga és fehér csíkkal ellátott, New Balance logóval és AS Roma felirattal ellátott sportszárat. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó a vízelvezetése, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. A csapatnak szüksége van most is a támogatásra, bár a szurkolókon nem múlik semmi, ugyanis rendre teltház előtt lépnek pályára a Farkasok. Igaz ez jelenleg 75 %-os kihasználtság, de valószínűleg jövő tavaszig ez nem is lesz több a romló járványügyi helyzet miatt. José Mourinho mindent megtesz annak érdekében, hogy a gárda jövőre újra a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, bár a csapat egyelőre nem áll úgy, hogy ez megvalósulhasson, hiszen rendre veszítenek pontot a rangadókon. Most a Genoa ellen lépnek majd pályára idegenben, ahol kötelező lesz a győzelem a bordó – sárgáknak ahhoz, hogy versenyben maradjanak akár a dobogóért is.

A termék főbb jellemzői:

- As Roma 2021/22-es hazai sportszár
- Talprésznél csúszásgátló
- Anyagában szőtt New Balance logó és clubnév
- Bordó szín sárga átmenetes csíkokkal
- Sportolásra kényelmes, praktikus viselet

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában