AS Roma mez 2022/23 (hazai)

AS Roma mez 2022/23 (hazai)

Új termék

As Roma mez 2022/23 (hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

32 990 Ft‎

José Mourinho már az első évében történelmet írt az AS Roma együttesével, ugyanis hosszú idő után a fővárosi alakulat újra kupagyőzelmet ünnepelhetett. A Special One győzelemre vezette az Európa Konferencia Ligában a Farkasokat, amivel még inkább kivívta a tisztelet a rajongók szemében. Az átigazolási szezonban sem tétlenkednek az olaszok, ugyanis bejelentették Nemanja Matic, Mile Svilar, valamint Zeki Celik érkezését is. A 2022 – 2023-as esztendőben valószínűleg a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyike lesz a cél Mourinhoéknak, valamint a bajnoki cím is szemük előtt rebeghet. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a bordó – sárgáknak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó színű, New Balance logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt, amely nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő és vízelvezető képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén! Siess, rendeld meg még ma!

A mez főbb jellemzői:

- As Roma 2022/23-es bordó színű hazai mez
- Varrott klub címer
- Hímzett New Balance logó
- Kényelmes viselet
- digitalbits szponzor felirat

A mez tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában