AS Roma mez 2022/23 (vendég)

AS Roma mez 2022/23 (vendég)

Új termék

As Roma mez 2022/23 (vendég)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

32 990 Ft‎

José Mourinho együttese, az AS Roma remekül igazolt a nyári átigazolási szezon során. A szurkolók bizakodóak voltak a szezonkezdést illetően, azonban a csapat eddig gyengébb teljesítményt produkált, mint amit elvártak a szurkolók. Ha te is az olasz fővárosi csapat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben Nemanja Matic, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Paulo Dybala is pályára lépnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, New Balance logóval és klub címerrel ellátott vendég mezt. Ha még nem tudom, hogy mivel lepd meg ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon, vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ez a felső lehet a legjobb választás, hiszen garantált lesz a siker. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Nézzétek egyen felsőben a csapat összes mérkőzését!

A mez főbb jellemzői:

- As Roma 2022/23-es fehér színű vendég mez
- Varrott klub címer
- Hímzett New Balance logó
- Kényelmes viselet
- digitalbits szponzor felirat

A mez tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában