Árcsökkenés
AS Roma mez 2018/19 (vendég)

AS Roma mez 2018/19 (vendég)

Új termék

As Roma mez 2018-19 (Vendég )

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, kényelmes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

21 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Az AS Roma együttese a 2017/18-as idényben a Serie A 3. helyén végzett, a Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőig jutott. A klub szeretné megismételni ezt a szereplést, ezért igyekszik megerősíteni a keretet. Ugyan Radja Nainggolan és Alisson Becker is távoztak az olasz fővárosi alakulattól, a gárdának sikerült őket pótolnia. Előbbi helyére a Paris Saint-Germain együttesének játékosa, Javier Pastore, még utóbbi helyett Robin Olsen, a Kobenhavn és a svéd válogatott kapusa, érkezett. Mellettük megszerezték az Ajax gárdájától Justin Kluivertet, az Atalantától Bryan Cristatntét is. Ha te is a Farkasok elkötelezett szurkolója vagy és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben büszkén viselheted a klub címerét, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, szürke, nike és klub logóval ellátott vendég mezt. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a 2018/19-es idény összes mérkőzését. Ha te is fanatikus rajongója vagy az olasz fővárosi csapatnak, akkor válaszd a bordó, nike és klub logóval ellátott, eredeti vendég mezét.A mez minden igazi bordó-sárga szurkolónak kötelező darab,legyen szó egy meccsnézésről a kivetítők előtt, a helyszínen a Stadio Olimpico-ban, de sportolásra is tökéletes lehet.

A mez főbb jellemzői:

-As Roma 2018-19 szürke színű vendég mez
-Varrott sárga-bordó klub címer
-Himzett Nike logó
-Egyedi nyak kialakítás
-Kényelmes viselet Nike Swoosh technológia
-Váll részen anyagában szőtt minta
-Kar résznél Nike design látható

A mez Dri-Fit szövetei segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.A mezhez felár ellenében kérhető külön short és sportszár is.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitünő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában