AS Roma mez 2021/22 (hazai)

AS Roma mez 2021/22 (hazai)

Új termék

As Roma mez 2021/22 (hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

27 990 Ft‎

Sokan várták már, hogy újra élőben nézhessék meg kedvenc csapatukat. Az AS Roma fanatikusai is erre a pillanatra vártak. A rajongók már a Konferencia Liga selejtezőn megtöltötték a lelátót a csapat örömére. Szüksége lesz a bíztatása José Mourinho fiainak ahhoz, hogy talpon tudjanak maradni mind a bajnokságban, mind az olasz kupában, mind pedig a konferencia ligában, ugyanis megterhelő lesz ez az egész alakulat számára. Amennyiben te is a Farkasok elkötelezett támogatója vagy és szeretnél egy olyan felsőt magadnak, amelyben a játékosok, köztük Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Gianluca Mancini lépnek pályára a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó színű, New Balance és klub logóval ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben is bátran felvehetjük, ugyanis nem izzadunk bele olyan könnyen. Tökéletes lehet a benti és a kinti edzésekhez is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor!

A mez főbb jellemzői:

- As Roma 2021/22-es bordó színű hazai mez
- Varrott klub címer
- Hímzett New Balance logó
- Kényelmes viselet
- digitalbits szponzor felirat

A mez tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában