Árcsökkenés
AS Roma mez 2020/21 (hazai)

AS Roma mez 2020/21 (hazai)

Új termék

As Roma mez 2020/21 (hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

19 990 Ft‎

26 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Az AS Roma együttese a 2019/20-as esztendőben nem szerepelt igazán jól a bajnokságban. A csapat a hamarosan véget érő Serie A idényben az 5. helyért harcol, viszont abban az esetben, ha megnyerik az Európa Liga küzdelmeit, indulhat a gárda a Bajnokok Ligájában. A következő esztendőre felmerült Edin Dzeko távozása, aki egyébként korábban megszerezte három európai nagy bajnokságban az 50 találatot, mint Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója. A bosnyák távozása már régóta téma a Farkasoknál, így került szóba Edinson Cavani neve, aki elhagyhatja a Paris - Saint Germain együttesét. Amennyiben te is az egyetlen olasz fővárosi csapatnak, a bordó – sárgáknak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyben a labdarúgók is pályára lépnek, mint Cengiz Ünder vagy Nicolo Zaniolo, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó alapú, sárga csíkos, Nike és klub logóval ellátott hazai mezt, amely anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt az év bármely szakában. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Siess, rendeld meg még ma, és szurkolj ebben a következő összecsapásokon.

A mez főbb jellemzői:

-As Roma 2020/21-es bordó színű hazai mez
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó
-Kényelmes viselet Nike Swoosh technológia
-Qatar Airways szponzor felirat

A mez Dri-Fit szövetei segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.Tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában