AS Roma short 2021/22 (hazai)

AS Roma short 2021/22 (hazai)

Új termék

AS Roma short 2021/22 (hazai)

Anyaga:DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült. A short belsejében lévő szellőző háló biztosítja a levegő szabad áramlását, ezáltal a termék kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

11 990 Ft‎

Szerezd be nálunk az AS Roma együttesének hivatalos mérkőzés felszereléseit. Legyen a tiéd a hivatalos, bordó színű, New Balance és klub logóval ellátott shortot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, vagy éppen Stephan El Shaarawy is viselnek a mérkőzéseken. Ez a nadrág kitűnő választás lehet a testnevelés órákra, vagy éppen a mérkőzésekhez. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Mutasd meg benne mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Az egyesületnek szüksége van a támogatásra, hiszen a Konferencia Ligában a Bodo ellen a csapat 6-1-es vereséget szenvedett idegenben, valamint hazai pályán is csak 2-2-t tudtak játszani velük, majd a Venezia együttesétől szenvedtek vereséget idegenben. A szurkolók nem véletlenül csalódottak és várják a javulást, amelyet José Mourinho hozhat el, aki a téli átigazolási időszakban szeretne néhány új futballistát a csapatnál látni.

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma 2021/22-es bordó hazai short
- Varrott sárga-bordó klub címer
- Hímzett sárga New Balance logó
- Derék résznél zsinórral könnyedén méretre állítható, ezáltal kényelmes viselet
- Belül könnyű anyagból szellőző háló kialakítás

 Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában