Árcsökkenés
AS Roma mez 2019/20 (hazai)

AS Roma mez 2019/20 (hazai)

Új termék

As Roma mez 2019/20 (Hazai )

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít, intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Az AS Roma együttese igyekszik mindig a legújabb termékekkel és legmodernebb grafikákkal előrukkolni az új szezonokra. Így történt ez most is a 2019/20-as szezonra. A bordó – sárgák nem csak a keretet újították meg, de a mezük is átalakult egy kicsit és modernebb dizájnt kapott. A klub ugyanis új motívumokat, a villámot rakta a mezre. Ha te is az olasz fővárosi alakulatnak szurkolsz és szeretnéd beszerezni még ma a hivatalos, bordó, nike és klub logóval ellátott hazai mezt, amelyben Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, Javier Pastore, Patrik Schick, Alessandro Florenzi, Justin Kluivert vagy éppen Diego Perotti fog pályára lépni az összecsapásokon, akkor azt itt megteheted. A szezon végén a csapatot elhagyó Daniele De Rossi is ebben a felsőben lépett pályára a Parma ellen 2-1-re megnyert találkozón. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a Farkasok mellett állsz a nehéz időkben is. Az alakulat hamarosan kinevezi az új trénert, Fonseca-t, aki valószínűleg egy – két játékost, köztük Ismaily-t, hozza magával a Sahtar Donetsk együttesétől. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a soron következő összes összecsapását.Ha te is fanatikus rajongója vagy az olasz fővárosi csapatnak, akkor válaszd a bordó, nike és klub logóval ellátott, eredeti hazai mezt. .A mez minden igazi bordó-sárga szurkolónak kötelező darab,legyen szó egy meccsnézésről a kivetítők előtt, a helyszínen a Stadio Olimpico-ban, de sportolásra is tökéletes lehet.

A mez főbb jellemzői:

-As Roma 2019/20 bordó színű hazai mez
-Varrott sárga-bordó klub címer
-Hímzett Nike logó
-Derék résznél nyomtatott Hyundai lógó
-Egyedi nyak kialakítás, sárga alapon, villám motívummal
-Kényelmes viselet Nike Swoosh technológia
-Qatar Airways szponzor felirat

A mez Dri-Fit szövetei segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.Tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában