AS Roma mez 2017/18 (hazai)

AS Roma mez 2017/18 (hazai)

Új termék

As Roma 2017-2018-hazai mez

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, kényelmes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

As Roma 2017-18 hazai mez mely tradicionálisan bordó színű.
A képeken a csapat által bemutatott 2017/18-as szezonra készült hazai mez látható, ami minden igazi bordó-sárga szurkolónak kötelező darab. Legyen egy meccsnézés a haverokkal, egy egyszerű focizás, tökéletes lehet ez a felső minden alkalomra. A következő idényben olyan játékosok mint Daniele De Rossi, Radja Nainggolan vagy a gólkirály, Edin Dzeko. ebben a termékben fognak pályára lépni hazai környezetben a Stadio Olimpicóban. A farkasok az elmúlt szezonban a második helyen végeztek ,így Bajnokok ligája indulás garantált .Az aktív pályafutását befejezte a klub emblematikus játékosa Francesco Totti, búcsúmérkőzését és az azt követő ünnepséget minden futballt szerető ember túlfűtött érzelmekkel nézte végig.A keretben jelentős változások várhatóak távozott az egyesülettől az Egyiptomi Mohamed Salah ,aki ezentúl a Liverpool gárdáját erősíti, és Leandro Paredes aki a Zenit Szentpétervár egyesületét cserélte el a bordó mezre.
Élénk érdeklődés mutatkozik a 26 éves belga válogatott középpályásért, Radja Nainggolan neve bekerült az Angol top klubok Arsenal, a Manchester City és a Liverpool listájára is, de most úgy tűnik a Manchester United is befutó lehet.Érkezési oldalon Riyad Mahrez szerződtetése nagy fogás lehet a farkasoknak ,egyenlőre azonban távol a megegyezés, ugyanis a Leicester City nagy összegben jelölte meg a játékos kivásárlási árát.


A mez főbb jellemzői:

-As Roma 2017-18 bordó színű hazai mez
-Varrott sárga-bordó klub címer
-Himzett Nike logó
-Egyedi nyak kialakítás,vékony sárga díszítéssel
-Kényelmes viselet
-Oldalán két vékony csík mely elősegíti az optimális szellőzést

A mez Dri-Fit szövetei segítenek felszívni a nedvességet a bőrről, így viselője mindig hűvösnek és szárazabbnak érzi magát.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitünő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában