AS Roma sportszár 2018/19 (hazai)

AS Roma sportszár 2018/19 (hazai)

Új termék

As Roma 2018/19-es-hazai sportszár sárga színben

DrI-Fit technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.Talp résznél csúszásgátló ,mely biztosítja a biztonságos érintkezést a talajjal.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Hamarosan kisorsolják a Serie A 2018/19-es menetrendjét és kezdetét veszi a küzdelem a Scudettoért. Ha azért szurkolsz, hogy az AS Roma érjen a dobogó legfelső fokára, szeretnéd támogatni az alakulatot, akkor válaszd a klub hivatalos, sárga, AS Roma feliratozású, bordó csíkos, nike logóval ellátott hazai sportszárát. Tökéletes lehet ez a közös meccsnézésekre, de elengedhetetlen kelléke egy – egy edzésnek is. Ebben lépnek majd pályára a csapat új igazolásai is, mint Javier Pastore, Ante Coric, Bryan Cristante vagy éppen Justin Kluivert. Ajándékozd meg vele saját magadat, vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Technológiának köszönhetően a sportszár szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a sportszárba,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A sportszár remekül illeszkedik az As Roma 2018/19-es hazai mezéhez és shortjához.

A termék főbb jellemzői:

-As Roma 2018/19-es hazai sportszár
-Talprésznél csúszásgátló
-Anyagában szőtt Nike logó
-Sárga szín,bordó feliratokkal
-Sportolásra kényelmes, praktikus viselet

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitünő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a farkasokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában