Árcsökkenés
Atletico Madrid Vendég Mez 2017-18

Atletico Madrid Vendég Mez 2017-18

Új termék

Atletico Madrid 2017-2018-as vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Amennyiben kedvenc csapatod az Atletico Madrid, és szeretnél magadnak egy olyan mezt vásárolni, amelyben megtekintheted kedvenceid találkozóit, akkor a spanyol klub által piacra dobott sárga, nike, klub logóval ellátott vendég mez lehet a tökéletes választás számodra. Anyagának köszönhetően kitűnő légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben is bátran viselhetjük. Remek kiegészítője lehet a klubtalálkozóknak is.
 
A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2017-18-as hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan piros-fehér szín oldalán kék díszítéssel
-Hímzett kék Nike logó
-Kereknyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a madridi alakulatot.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában