Atletico Madrid mez 2022/23 (vendég)

Atletico Madrid mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Atletico Madrid mez 2022/23 (vendég)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség elpárolog és garantálja a test hűvös, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Szerezd be nálunk kedvenc együttesed hivatalos termékeit. Vásárold meg az Atletico Madrid együttesének a fekete színű, nike logóval és klub címerrel ellátott vendég mezét és mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Atletico szurkolója. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, egy farmerral felvéve sportos megjelenést biztosít mindenki számára. Siess, rendeld meg még most, nehogy lemaradj róla! Ebben lép majd a Metropolitano stadion gyepére többek között Koke, Antoine Griezmann, vagy éppen Axel Witsel is. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet születésnapjukon vagy a vészesen közelgő karácsonyi ünnepekre, akkor ez a felső tökéletes választás lehet, hiszen garantált sikert arathatunk vele. A csapatnak szüksége van a támogatásra, hiszen eddig hat mérkőzés alatt mindössze 10 pontot szereztek.

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid mez 2022/23-as vendég széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Nike logó
- Kerek nyak kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer



Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában