Atletico Madrid mez 2019/20 (hazai)

Atletico Madrid mez 2019/20 (hazai)

Új termék

Atletico Madrid 2019/20-as hazai mez

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás, ami egy különlegesen beépített szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség eltűnik és garantálja a test hűvős, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

27 990 Ft‎

A La Liga egyik legkiemelkedőbb egyesülete az Atletico Madrid, ez bizonyítja az is, hogy mindig előkelő helyen végeznek a bajnokságban, sőt a Bajnokok Ligájában is rendszeresen jó eredményeket érnek el. A spanyol alakulat azonban mérfőldkőhöz érkezett az idén, ugyanis egyik nagyágyúját, Antoine Griezmann-t eladták Barcelonába, ezzel egy nagyon gólerős játékost veszítettek el, azonban helyére egy ígéretes portugál fiatal, Joao Félix érkezett. Vajon a 19 éves tehetség képes lesz idővel Griezmann helyébe lépni? Ha te is izgatottan várod erre a kérdésre a választ és lelkes rajongója vagy ennek a kiváló gárdának, akkor rendeld meg Tőlünk most a 2019/20-as szezon, eredeti, hivatalos, Nike márkajellel és Atletico Madrid klublogóval ellátott hazai mezét, amelyben a csapat játékosai is rendszeresen pályára fognak lépni hazai találkozókon, a Wanda Metropolitano Stadion-ban. Minden fanatikus szurkoló számára elengedhetetlen darab. Ezen termékkel nem csak a meccseket izgulhatod végig, hanem barátaiddal történő focizáskor is büszkén hordhatod kedvenc alakulatod címerét és egy pillanatra a madridi játékosok bőrébe bújva lőheted a gólokat. Siess, nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2019/20-as hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan piros-fehér szín
-Hímzett kék Nike logó
-Kereknyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a két nagynak,rövid idő alatt kétszer is Bajnokok ligája döntőt játszhattak.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában