Árcsökkenés
Atletico Madrid mez 2019/20 (vendég)

Atletico Madrid mez 2019/20 (vendég)

Új termék

Atletico Madrid mez 2019/20 (vendég)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítású, ami egy speciálisan épített szövet, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az egyszerűen elpárolog, így könnyedén távolítja el a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

20 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Az Atletico Madrid csapata hosszú ideje komoly harcot vív a bajnoki címért a spanyol riválisok ellen. Az átigazolási időszakban megszerezték többek között Kieran Trippier-t a Tottenhamtől, aki kiválóan végzi feladatát védőként, ugyanakkor a bombaigazolása a gárdának kétségkívül a fiatal portugál tehetség, Joao Felix akit 126 millió euró ellenében került az egyesülethez, amelynek a fanok nagyon örültek, ugyanis egy igazán gólerős, ígéretes játékosról van szó. Ha te is a matracosokat támogatod, és szeretnél egy igazi relikviát, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Atletico Madrid klub logós és Nike márkajeles vendég mezt, amelyet nem csak Te, de a klub játékosai is hordani fognak a meccseken, valahányszor idegenben lépnek pályára. A termék kiváló választás lehet szurkolói összejövetelek illetve közös meccsnézésekkor egyaránt, sőt edzések alkalmával is tökéletesen funkcionál. A termék segítségével kifejezheted elhivatottságod kedvenc alakulatod irányába, bárhol is legyél éppen. Siess, rendeld meg most ezt a kifogástalan minőségű mezt, hogy minél hamarabb ebben szurkolhass az Atletico Madridnak!

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2019/20-as vendég széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Fekete alapszín
-Hímzett piros Nike logó
-Enyhe "v-nyakú" kialakítás,kényelmes viselet
-Vasalt klub címer


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a két nagynak,rövid idő alatt kétszer is Bajnokok ligája döntőt játszhattak.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában