Atletico Madrid short 2020/21 (vendég)

Atletico Madrid short 2020/21 (hazai)

Új termék

Atletico Madrid short 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

11 990 Ft‎

Amennyiben már felkészültél a 2020/21-es La Liga szezonra, és beszerezted az Atletico Madrid együttesének eredeti mezét, akkor ne hagyd ki a csapat hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott shortját sem, amellyel teljessé teheted szetted. A nadrág tökéletes kiegészítője lehet minden szurkolói összejövetelnek és közös meccsnézésnek is, de szinte kötelező darab minden elkötelezett drukker számára. Nem mellesleg a testnevelés órán, de még edzésen is hasznát vehetjük, hiszen anyagának köszönhetően nem izzadunk bele annyira. A szabadidős tevékenységekhez is kiválóan alkalmas. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon is, és egyen szerelésben szurkolhattok kedvenc alakulatotoknak. Ugyan a csapat a harmadik helyen végzett a La Liga 2019/20-as kiírásában, a szurkolók kicsit elégedetlenek lehetnek, hiszen szeretnék, ha kedvenceik megelőznék a városi rivális Real Madrid csapatát és legyőznék a Barcelonát is azért, hogy újra spanyol bajnok lehessen a gárda. Igaz nem nagyon hallani semmilyen pletykát arról, hogy erősíteni az Atleti, eladásról szóló hír van, mégpedig Kieran Trippier az Aston Villa együtteséhez kerülhet.

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid short 2020/21-es hazai
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan sötétkék szín
-Hímzett fehér Nike logó
-Derék résznél vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható
-Varrott klub címer


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a két nagynak,rövid idő alatt kétszer is Bajnokok ligája döntőt játszhattak.
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. Siess rendeld meg most, hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában