Atletico Madrid mez 2019/20 (kupa)

Atletico Madrid mez 2019/20 (kupa)

Új termék

Atletico Madrid mez 2019/20 (kupa)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás, ami egy speciálisan beépített szövet, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az egyszerűen elpárolog, így könnyedén távolítja el a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Talán sok Atletico Madrid szurkoló szeretné, ha csapatuk újra elhódítaná a bajnoki címet, vagy akár csak megnyerné a spanyol kupát. Ha te is a madridi gárdának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben Koke, Diego Costa vagy éppen Alvaro Moratalépnek pályára a találkozókon, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék, nike és klub logóval ellátott kupa mezt. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Remek viseletet biztosíthat a barátokkal történő focizások alkalmával, vagy éppen az edzésekhez is. Büszkén képviselheted benne csapatod címerét és megmutathatod mindenkinek, hogy kinek szurkolsz. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyedén! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljátok ki az egyesület győzelmeit ebben a nagyszerű felsőben. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Támogasd ezzel kedvenceidet a nehezebb időszakban is A termék segítségével kifejezheted elhivatottságod kedvenc alakulatod irányába, bárhol is legyél éppen. Siess, rendeld meg most ezt a kifogástalan minőségű mezt, hogy minél hamarabb ebben szurkolhass az Atletico Madridnak!

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2019/20-as kupa széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Világoskék alapszín
-Vasalt kék Nike logó
-Enyhe "v-nyakú" kialakítás,kényelmes viselet
-Klub címer


Az Atletico Madrid csapata hosszú ideje komoly harcot vív a bajnoki címért a spanyol riválisok ellen. Az átigazolási időszakban megszerezték többek között Kieran Trippier-t a Tottenhamtől, aki kiválóan végzi feladatát védőként, ugyanakkor a bombaigazolása a gárdának kétségkívül a fiatal portugál tehetség, Joao Felix akit 126 millió euró ellenében került az egyesülethez, amelynek a fanok nagyon örültek, ugyanis egy igazán gólerős, ígéretes játékosról van szó. .
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában