Árcsökkenés
Atletico Madrid mez 2021/22 (hazai)

Atletico Madrid mez 2021/22 (hazai)

Új termék

Atletico Madrid mez 2021/22 (hazai)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség elpárolog és garantálja a test hűvös, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

22 990 Ft‎

27 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Atletico Madrid rajongója. Vásárold meg nálunk a madridi alakulat hivatalos termékeit és jelenj meg ebben a meccsnézéseken. Legyen a tiéd a hivatalos, piros és fehér színekben pompázó, nike logóval és klub címerrel ellátott hazai mez, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek majd a találkozókon. Tökéletes ajándék lehet ez ismerőseinek vagy akár barátainknak születésnapjukon, vagy a lassan közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával. Nem árt időben felkészülni arra sem! A klub az előző idényben bajnok lett a La Ligában, és Diego Simeone már most azon dolgozik, hogy megfelelő felkészülés mellett a 2021 – 2022-es esztendőben is a dobogó legfelső fokára álljon a csapat. Ehhez szükség van játékosokra is, ezért le is igazolták az Udinese egyik futballistáját, Rodrigo de Paul-t, akiért 35 millió €-t fizettek. Fontos az erősítés, ugyanis a Bajnokok Ligájában is helyt kell állnia az egyesületnek, ott pedig kemények az ellenfelek. !

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid mez 20201/22-es hazai széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Tradicionálisan piros-fehér szín
- Fehér Nike logó
- Kerek nyak kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer



Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában