Atletico Madrid mez 2022/23 (hazai)

Atletico Madrid mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Atletico Madrid mez 2022/23 (hazai)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség elpárolog és garantálja a test hűvös, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Meglepő módon az Atletico Madrid alakulata borzasztóan teljesít eddig a spanyol bajnokságban. Jelenleg hat mérkőzést követően 10 ponttal a hetedik helyen áll a csapat a pontvadászatban, ahol a legutóbbi találkozón vereséget szenvedtek a városi rivális Real Madrid ellen. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a madridi sztárcsapatnak, és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben megtekintheted miden találkozóját az alakulatnak, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és fehér csíkos, nike logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Ebben lépnek pályára a futballisták is, köztük Koke, Antoine Griezmann, vagy éppen Axel Witsel is. Siess, rendeld meg még ma ezt a fantasztikus felsőt és izguld végig a Bajnokok Ligája találkozókat ebben! Anyagának köszönhetően ugyanis remek légáteresztő, így a melegebb időben is bátran használhatjuk. Ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid mez 2022/23-as hazai széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Tradicionálisan piros-fehér szín
- Fehér Nike logó
- Kerek nyak kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer



Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában