Atletico Madrid mez 2021/22 (kupa)

Atletico Madrid mez 2021/22 (kupa)

Új termék

Atletico Madrid mez 2021/22 (kupa)

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás, ami egy speciálisan beépített szövet, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az egyszerűen elpárolog, így könnyedén távolítja el a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

27 990 Ft‎

A 2020-2021-es szezon La Liga győztese, az Atletico Madrid idén jelenleg csak a negyedik helyen áll a bajnokságban, még a Bajnokok Ligájában a harmadikok a Porto és a liverpool gárdái mögött. Van még esélye továbbjutni a madridi gárdának a második helyen, ám ahhoz le kell győzniük az ac milan együttesét hazai pályán, illetve a portugál alakulat ellen is pontot kell szerezniük idegenben. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Antoine Griezmann, Luis Suárez, vagy éppen Joao Felix, is viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos világoskék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt, amely nem hiányozhat egyetlen fanatikus rajongó ruhatárából sem. Ezzel a termékkel nagy örömet szerezhetünk szeretteink vagy ismerőseink körében születésnapjukon vagy akár szuper ajándékötlet lehet karácsonyra is. Ha nem akarsz lemaradni róla, akkor rendeld meg még most és szurkoljatok egyen felsőben kedvenceitek összes találkozóján.

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid mez 2021/22-es kupa széria
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Világoskék alapszín
- Vasalt fehér Nike logó
- Kerek-nyakú kialakítás, kényelmes viselet
- Klub címer


Az Atletico Madrid csapata hosszú ideje komoly harcot vív a bajnoki címért a spanyol riválisok ellen. Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában