Atletico Madrid mez 2020/21 (hazai)

Atletico Madrid mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Atletico Madrid 2020/21-es hazai mez

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség elpárolog és garantálja a test hűvös, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

A 2019/20-as La Liga szezon az újrakezdés után még nemrég ért véget. Az Atletico Madrid együttese a harmadik helyen zárt, 17 ponttal lemaradva a városi rivális Real Madrid mögött. A szurkolók nem csalódottak, hiszen a Bajnokok Ligája indulást megszerezte a csapat. Ha te is Torrente kedvenc alakulatának drukkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Joao Felix, vagy éppen Diego Costa viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, Nike és klub logóval ellátott piros – fehér csíkos, galléros kialakítású hazai mezét. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben is bátran sportolhatunk benne, hiszen nem izzadunk bele annyira. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljátok végig kedvenc alakulatotok összecsapásait ebben a mezben. Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2020/21-es hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan piros-fehér szín
-Hímzett kék Nike logó
-Galléros kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a két nagynak,rövid idő alatt kétszer is Bajnokok ligája döntőt játszhattak.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában