Árcsökkenés
Atletico Madrid mez 2020/21 (vendég)

Atletico Madrid mez 2020/21 (vendég)

Új termék

Atletico Madrid vendég mez 2020/21-es 

Anyaga: 

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely kiválóan felszívja az izzadságot, könnyen elpárologtatja azt, így a felesleges nedvesség elpárolog és garantálja a test hűvös, száraz érzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

19 990 Ft‎

26 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Az Atletico Madrid együttese régóta azért küzd, hogy legyőzze a két legnagyobb riválist, a Real Madrid és a Barcelona együttesét, és újra Spanyolország tetejére kerüljön. A csapat az előző idényben a harmadik helyen végzett a bajnokságban, így újra indulhat a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, ahol szeretnének maradandót alkotni. Ha te is a madridi alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Felipe, Sime Vrsaljko, vagy éppen Thomas Lemar is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott vendég mezt. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben, vagy akár a teremben sem izzadunk bele olyan könnyen. Remek választás lehet születésnapi vagy névnapi ajándéknak ismerőseinknek vagy barátainknak, hiszen így egyen felsőben tudjátok nézni kedvenceitek találkozóit. Siess, rendeld meg még ma és nézd ebben a 2020/21-es esztendő összes mérkőzését.

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid mez 2020/21-es vendég széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Kék szín
-Nyomott Nike logó
-Kereknyakú kialakítás kényelmes viselet
-Piros klub címer


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a két nagynak,rövid idő alatt kétszer is Bajnokok ligája döntőt játszhattak.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.
Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid Mez 2016-17 (fekete)

Atletico Madrid 2016-2017 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kiváló hő és izzadság elvezető szövetből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában