Barcelona szabadidőruha 2020/21

Barcelona szabadidőruha 2020/21

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2020/21 (kék)

Anyaga DRI-Fit, mely egy speciálisan épített szövetanyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az könnyebben elpárolog, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

38 990 Ft‎

Szeretnél magadnak egy kényelmes, kiváló minőségű melegítőt, amely nagyszerűen funkcionál sportolás esetén, de kifogástalan komfortot nyújt az otthoni lazításhoz is? Van számodra egy nagyon jó ajánlatunk, hisz a fent említetteket most úgy teheted meg, hogy közben kedvenc alakulatod címerét viseled magadon. Rendeld meg most, a legfrissebb, 2020/21-es, Barcelona klub logós, Nike márkajeles, eredeti, hivatalos, kék színű szabadidőegyüttest, amelyben többekközt: Lionel Messi, Luis Suarez vagy éppen Ter Stegen is meg fog jelenni meccsek előtti sajtótájékoztatókon, illetve utazások alkalmával. A katalánok most nehéz időszakon mennek keresztül, hiszen nem sikerült megnyerni a spanyol bajnokságot, ugyanakkor a második legfontosabb esemény, a Bajnokok Ligája még hátra van, így ott javíthatnak idei teljesítményükön, ám ehhez elengedhetetlenül fontos a rajongók támogatása, úgyhogy ne habozz, rendeld meg most termékünket, hogy legközelebb már ebben szurkolhass a gránát-vörös kékeknek!

A termék főbb jellemző:

-Barcelona két részes szabadidőruha,kék színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Varrott sárga Nike logó
-Hímzett klub címer

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában