Árcsökkenés
Barcelona szabadidőruha 2020/21 (piros-kék)

Barcelona szabadidőruha 2020/21 (piros-kék)

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2020/21 (piros-kék)

Anyaga DRI-Fit, ami egy sajátosan kialakított anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal könnyedén elpárologtatja azt, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet, biztosítva ezzel az állandó kényelmet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

30 990 Ft‎

39 990 Ft‎ Áfával

-9 000 Ft‎

A katalánok idei teljesítménye alulmúlta a megszokottakat, hiszen második helyen végeztek a LaLigában, ugyanakkor ennél sokkal aggasztóbb, hogy több konfliktus is kialakult csapaton belül, így, ha a Bajnokok Ligájának is vége, a csapatnak nagyon fontos lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy ismét visszatérjenek a nyertes formájukhoz. Valószínű, hogy tovább erősítik keretüket is az átigazolási időszakban, viszont az alakulat vezetőedzőjét több kritika is érte, így az sem kizárt, hogy ismét edzőváltás történik a klubnál. Azonban ebben az időszakban a legfontosabb, hogy a rajongók a végsőkig támogassák kedvenc csapatukat, ezért, ha te is Barcelona fan vagy, akkor van számodra egy kitűnő ajánlatunk! Vásárold meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Barcelona klub logós, Nike márkajeles, piros-kék színű szabadidőruhánkat, amely nem csak a minősége miatt egyedi, hanem azért is, mert hasonló melegítőben láthatod viszont kedvenc játékosaid a tévében, legyen szó akár Lionel Messiről vagy Antoine Griezzmannról. Lepd meg magad, vagy barátaidat ezzel a termékkel, amely elengedhetetlen eleme minden fanatikus rajongó számára!

A termék főbb jellemző:

-Barcelona két részes szabadidőruha,kék-piros színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Varrott sárga Nike logó
-Hímzett klub címer

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában